Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Arıyorum

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Dost keşke bulsam valla huzur içinde giderim köy hayatı ve dediğin gibi hayvancılıkta güzel iş keşke bulabilsem bildiğin varsa yönlendirir misin
Benim dayım koyunculukla uğraşıyor. O yüzden şanslıyım. Ben daha yeni başladım. Onun yanında çalışıyorum. İşi kavramaya çalışıyorum. Biraz da birikim yaptıktan sonra kendi ahırımı kuracam

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,799
113
Benim dayım koyunculukla uğraşıyor. O yüzden şanslıyım. Ben daha yeni başladım. Onun yanında çalışıyorum. İşi kavramaya çalışıyorum. Biraz da birikim yaptıktan sonra sonra kendi ahırımı kuracam
Suan guncel alsak ornek 50 tane felan bunun tanesi kaca gelir

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Hakkında hayırlısı dost valla en güzel düşünce ins başarırsın
Bir de bu meslek tam bana göre aslında. Pek insan seven bir yapım yok çünkü. Hayvanlarla uğraşmak, insanlarla uğraşmaktan bin kat daha iyi. Üniversite mezunu olmama rağmen koyunculuk işini benimsedim. Çok zor ve yorucu bir iş ama getirisi de çok iyi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Dost tahminim toplu aldığında tanesi 13 15 gibi doğurgan cins koyunlar
100-150 koyunla başlamanı önermem. İdare edemezsin. 20-30 koyunla başla birkaç yıla birsürü koyunun olur. Hem zamanla işi de daha iyi kavrarsın. Çok hayvanla başlarsan o hayvanları da telef edersin. Ayrıca tek başına yapılacak bir iş değil. En az 1 kişi daha lazım

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,400
4,769
113
100-150 koyunla başlamanı önermem. İdare edemezsin. 20-30 koyunla başla birkaç yıla birsürü koyunun olur. Hem zamanla işi de daha iyi kavrarsın. Çok hayvanla başlarsan o hayvanları da telef edersin. Ayrıca tek başına yapılacak bir iş değil. En az 1 kişi daha lazım
Haklısın dost bunu yapmama zaman çok daha önce devletin evi teslim etmesi ve bunun için çalışıp birikim yapmam hayırlısı olsun bakalım ya

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Haklısın dost bunu yapmama zaman çok daha önce devletin evi teslim etmesi ve bunun için çalışıp birikim yapmam hayırlısı olsun bakalım ya
Devlet desteği de oluyor. Araştırsan internetten doyurucu bilgiler edinirsin. Eğitimleri, kursları da var. Hiçbir işe badozlama başlanmaz. Millet iş beğenmiyor memlekette işsizlik var diyorlar. Dediğim gibi koyunculuk işinde çok iyi para var ama çok hayvanla birden başlama. Kademe kademe büyü. Bu hayvanların herşeyi para. Eti, sütü, yünü. Boku bile para. Sürekli de doğuruyor

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,400
4,769
113
Devlet desteği de oluyor. Araştırsan internetten doyurucu bilgiler edinirsin. Eğitimleri, kursları da var. Hiçbir işe badozlama başlanmaz. Millet iş beğenmiyor memlekette işsizlik var diyorlar. Dediğim gibi koyunculuk işinde çok iyi para var ama çok hayvanla birden başlama. Kademe kademe büyü. Bu hayvanların herşeyi para. Eti, sütü, yünü. Boku bile para. Sürekli de doğuruyor
İnşallah dost çok sağol umarım dediğin şekilde olur

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,716
1,296
113
Selamin aleyküm güvenlik kimliğin vs varsa yada alabilirsen dost ben yardımcı olabilirim İstanbul'da yatılı ilanlar da çok Ankara'da pek yok da

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,188
3,392
113
Aslında memlekette iş var ama insanlar nazik götlü. İşsizlik var diyorlar ama ne hikmetse koca ülkede çoban bulunamıyor. Masa başı bir işi olacak laptopla ilgilenirken kahvesini yudumlayacak. Koyunculuk mesleği deli para kazandırıyor. Birçok beyaz yakalının 1 ayda kazandığı parayı 2-3 günde çok rahat kazanırsın. Zor meslek ama kazancı çok iyi
Katılıyorum koyun simsarlari iyi kazanıyor bir ahırın olacak besleyip satacan hele kurban bayramında deli para alirsin