Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 / Kasa: 350 Hedef Gittiği Yere Kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Nacional üst

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,428
2,684
113
Dostlar roll acsam kazandim mi fazlasini herkese dagitmaya calisirdim ama rolle girmrdim iki gundur alis veriste yrdigimiz kasayi topladim kasa dewam ederse pazardan sonra acariz kusura bakmayin
Hayat ile calylso bolusturduk 300 er istediklerini yaparlar ben karismiyom iyi geceler

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,154
1,648
113
Dostlar roll acsam kazandim mi fazlasini herkese dagitmaya calisirdim ama rolle girmrdim iki gundur alis veriste yrdigimiz kasayi topladim kasa dewam ederse pazardan sonra acariz kusura bakmayin
Hayat ile calylso bolusturduk 300 er istediklerini yaparlar ben karismiyom iyi geceler
Saol reıs geldıgını bellı ettın foruma

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,633
2,567
113
Haydi Cerro sal artık

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,428
2,684
113
Kardeş beni kaile alip niye bı olumsuzda olsa cvp vermiyorsun ki..ocağın altını sonduruyorum bak..çay iptal dD
Reis toplu yazdim diger kosilerde niye bize yok demesin nedenini acikladim yoksa 100 er lira vdrmek mesele degil dise dokunur bisi olsun zaten onu dusundugum icin rolleride kurtarmali yuksek kasada aciom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...