- 7,501
- 4,307
- 113
öylemi yapiyim dost gözlerim yaniyor ya bana cikmazsa10-15 dk dayan cok surmez
öylemi yapiyim dost gözlerim yaniyor ya bana cikmazsa10-15 dk dayan cok surmez
70 dolarım gitti az önceYardımcı olacam diyenlere inanmayın sakın tokatçılar var aramızda
Senın ınandıgın oyle dost kımse kımseye su adrese at demez ona nasıl dustun anlamadımYardımcı olacam diyenlere inanmayın sakın tokatçılar var aramızda
Mal mısın aq azımı bozdurma çulsuzYardımcı olacam diyenlere inanmayın sakın tokatçılar var aramızda
onu bılemem cekılıs yasak 3-4 kısıye yazar bnceöylemi yapiyim dost gözlerim yaniyor ya bana cikmazsa
adresini kopyala yapıştır yaptınmı 10 dk gelirParibuya girdik bakalım sidik zoruyla 🤣
Kim yaptı dostum burdan birimi ? İsim verde bilelim.70 dolarım gitti az önce
canı saolsun yarın dogalgaz faturasi var telefonlar var internet var su var elektrik var var oğlu varonu bılemem cekılıs yasak 3-4 kısıye yazar bnce
İsim belirtswne kim oYardımcı olacam diyenlere inanmayın sakın tokatçılar var aramızda
Nerde yaşıyorsun dost hangi ilarkadaşlar ben her an uyuyabilirim çekiliş baba çıkarsa caldirin beni paramda yok ihtiyacta çok iş te yok ona göre uyumam lazim çağrı atın yada mesaj atarsiniz seviyorum sizleri
Erhanszr dedıİsim belirtswne kim o
Birde yazışmaların ekranını atarmisnYardımcı olacam diyenlere inanmayın sakın tokatçılar var aramızda
herkese niye inanıyorsun dost yazık olmuş dahada gelmez foruma70 dolarım gitti az önce
Öyle biri yokkiErhanszr dedı
Senin kripto kodum bu dedi hiç anlamam krripto işlerinden yoksa düşmezdim okadar çok ihtiyacım vardı ki ilaç gibi gelecekti meteliğim yoktu 🙁Senın ınandıgın oyle dost kımse kımseye su adrese at demez ona nasıl dustun anlamadım
neden sordun dostNerde yaşıyorsun dost hangi il
İş yok demişsin eğer İstanbul da isen vardiyalı iş var günlük yevmiye 8 saat çalışıyorsun 900 tlneden sordun dost
@erhnsezer34 bu galıbaÖyle biri yokki
Yazışmam yokmu adamın adı yokmuSenin kripto kodum bu dedi hiç anlamam krripto işlerinden yoksa düşmezdim okadar çok ihtiyacım vardı ki ilaç gibi gelecekti meteliğim yoktu 🙁