- 827
- 307
- 63
Hadımköy çok uzak dostum. Teşekkür ederim yinede.Hadımköy de yıldız kalıpta araba parçası üretiyor 3 vardiyalı 8 saat güzel iş 900 TL Dm yaz taşeronun numarasını atayım
Hadımköy çok uzak dostum. Teşekkür ederim yinede.Hadımköy de yıldız kalıpta araba parçası üretiyor 3 vardiyalı 8 saat güzel iş 900 TL Dm yaz taşeronun numarasını atayım
Ev Yenibosna Kuleli işletme Şirinevler meydanIstanbulun neresı
Karsısıymıs ya yoksa dusunebılırdımEv Yenibosna Kuleli işletme Şirinevler meydan
Hop 10 tlsi benim dost120 dolar verdi 25 frespin gelsin yarısını dagitalim dostlarla
Dost bana yakın çok bende yaylada oturuyorumEv Yenibosna Kuleli işletme Şirinevler meydan
Yaw dostum 53 diye nick in takıldım brn sana. Ne yapayıö nerde oturdugunu öğrenip. Alem adamsın.Rizeli oldugum doğrudur ama sosyal platformda oturtudugum yeri söylemiyorum reis kusura bakma lütfen
haberi necabuk yayıldı ya para istesene adam gibi 10 TL nedirHop 10 tlsi benim dost
Neresi seninKarsısıymıs ya yoksa dusunebılırdım
53 evet kizma dost yani öyle uygun goruyorum kendimeYaw dostum 53 diye nick in takıldım brn sana. Ne yapayıö nerde oturdugunu öğrenip. Alem adamsın.
reis bir işte bana bulacan heralde böyle giderseNeresi senin
Dm in kapalı olmasa yazacaktım telefon. Ulaşırsan memnun olurum.Yazcam iletişim sana
Kızmadım kardeşim. Estagfurullah53 evet kizma dost yani öyle uygun goruyorum kendime
BostancıNeresi senin
Yazcam kardeşim sana iki dakika müsade etDm in kapalı olmasa yazacaktım telefon. Ulaşırsan memnun olurum.
Adres verıp ınandırması da ılgınc dost nasıl yemısAdama yazık olmuş la
Yardım edicem diye kendi adresini vermiş yavşak
Dostum bana da ulaşırsan görüşmek isterimYazcam kardeşim sana iki dakika müsade et
Reis ben gıda mühendi olarak dondurulmuş ürün fabrikasında çalışıyorum benim eleman aradığım yer kendi isletmelerim hem restoranta hem pastahaneyereis bir işte bana bulacan heralde böyle giderse