- 7,501
- 4,307
- 113
seni buraya kim çağırdıAğa para gelince kimlere atcan payfix atayimmi
seni buraya kim çağırdıAğa para gelince kimlere atcan payfix atayimmi
Eyvallah reis yarın akşam uğra benim mekana oturalım konuşalım işten güçten çayımızi kahvemizi içelim sohbet edelimYayla da dost UEFA kupasının ordayım
Dost burda aktıflere sormalıydın gorseydım ben yaz derdım anlatırdım o ara dolndırmıslar senıYa bir dal sigaram bile yok yoksa bukadar zoruma gitmezdi 🙁
he at buraya payfixte bı kaç kurus atarlarAğa para gelince kimlere atcan payfix atayimmi
Kimse cagjrmassi en baştan beri burdayım zatsn para gelmesini bekliyom adama belki atar diyeseni buraya kim çağırdı
Pdf olarak ekle yoksa oyle kalıyoUlan kimlik ön arka yükledik Yine öyle dönüp kalıyor
Olur tabi nasıl ulaşırımEyvallah reis yarın akşam uğra benim mekana oturalım konuşalım işten güçten çayımızi kahvemizi içelim sohbet edelim
Masaüstünde. Yukluycen dost mobilden olmuyorUlan kimlik ön arka yükledik Yine öyle dönüp kalıyor
Eyvallah bildirim gelmesi girip bakayım paribuya bildirimler kapalıdır belki uygulamaninFazla sürmüyor dost arkadaşlara 5-10 dkda geldi
Sürekli dene tekrar tekrar dönüyorsa bekleme 2 3 saniye de belgeler iletildi yazması lazımUlan kimlik ön arka yükledik Yine öyle dönüp kalıyor
Numara yazcam sana dm denOlur tabi nasıl ulaşırım
Dostum bana iban at 150 TL var hesapta onu atayım sana git uyu vallahi diyorum bak uykusuz kalmareis yarım saatte odemesi lazım ayrıca geriye dönük oluyabadim kazanç nekadar di eğer gönlünden dağıtım yapacaksan tebrik ederim şimdiden bana dusmezsede canın saolsun dusen arkadaslarada tebrikler vallahi çok uykum geldi kusura bakmayın simti buraya papara veya payfix atamıyorum yasal degil site gereği neyapcam bilmiyorum uykuyla papara numarasi arasında kaldım
Masaüstüne geçtim yine yükledim dönüyor duruyor dönüyor duruyor seviye 2Masaüstünde. Yukluycen dost mobilden olmuyor
Muro en basit yöntemi söyliyim sana.Ulan kimlik ön arka yükledik Yine öyle dönüp kalıyor
Dosya formatını PDF veya PNG yap AppStore veya googleplay de var 2dk da yaparsınMasaüstüne geçtim yine yükledim dönüyor duruyor dönüyor duruyor seviye 2
Dost vallaha ben PDF çevirip masaüstünde attım oldu istersen tarayıcı degistir öyle deneMasaüstüne geçtim yine yükledim dönüyor duruyor dönüyor duruyor seviye 2
harbimi dost yok saol dost düşünmen yeter dilenci değilim dostDostum bana iban at 150 TL var hesapta onu atayım sana git uyu vallahi diyorum bak uykusuz kalma
ustam bak burda para istemek yasak sıkıntı olur sana devam ettirmeAğa varsa bana at be
Valla iyi paraydı 70 dolar ilk defa başıma geliyor böyle bir şey 😕he at buraya payfixte bı kaç kurus atarlar