- 7,501
- 4,307
- 113
cevren çok olur dostReis ben gıda mühendi olarak dondurulmuş ürün fabrikasında çalışıyorum benim eleman aradığım yer kendi isletmelerim hem restoranta hem pastahaneye
cevren çok olur dostReis ben gıda mühendi olarak dondurulmuş ürün fabrikasında çalışıyorum benim eleman aradığım yer kendi isletmelerim hem restoranta hem pastahaneye
Bakiyeni btc den Usdt yapEkleme oldu ama oyuna girince gözükmüyor başka bişeyimi var
dost bu Yusuf hakkında ne düşünüyorsun muhendissen gorusunu almak isterimReis ben gıda mühendi olarak dondurulmuş ürün fabrikasında çalışıyorum benim eleman aradığım yer kendi isletmelerim hem restoranta hem pastahaneye
Pastanede garson ve ocağa eleman ihtiyacım varcevren çok olur dost
Adam bilmiyorki kral ne dese yapmış.Adres verıp ınandırması da ılgınc dost nasıl yemıs
Telegrams geçtik ordanda silmiş engellemiş çıkmıyordevamı varmı bunun
Yazık olmus valla ne dıyımAdam bilmiyorki kral ne dese yapmış.
Kendi adımıza kayıtlı hesaba gelmesi gerekmiyor mu demiş hatta bilmediği ordan belli.
Ocak ta yaparım dostum yakın bana daPastanede garson ve ocağa eleman ihtiyacım var
Yaptım ama gözükmüyor mesaj da geldi eklendi diyeBakiyeni btc den Usdt yap
Ev nerde demiştin broom ben sabah alır akşam bırakırım seniOcak ta yaparım dostum yakın bana da
Eyüp alibeykoy kağıthane levent tarafına yakın mı 😁Reis ben gıda mühendi olarak dondurulmuş ürün fabrikasında çalışıyorum benim eleman aradığım yer kendi isletmelerim hem restoranta hem pastahaneye
Ya bir dal sigaram bile yok yoksa bukadar zoruma gitmezdi 🙁Adam bilmiyorki kral ne dese yapmış.
Kendi adımıza kayıtlı hesaba gelmesi gerekmiyor mu demiş hatta bilmediği ordan belli.
Yayla da dost UEFA kupasının ordayımEv nerde demiştin broom ben sabah alır akşam bırakırım seni
Turkuaz medya var sana yakın reis ben ötede kalıyorum 🤫🤫Eyüp alibeykoy kağıthane levent tarafına yakın mı 😁
Bizim iş gitti anlaşılanEv nerde demiştin broom ben sabah alır akşam bırakırım seni
Ağa para gelince kimlere atcan payfix atayimmiEv nerde demiştin broom ben sabah alır akşam bırakırım seni
Fazla sürmüyor dost arkadaşlara 5-10 dkda geldiNe kadar sürüyor bu site hala bildirim yok
reis yarım saatte odemesi lazım ayrıca geriye dönük oluyabadim kazanç nekadar di eğer gönlünden dağıtım yapacaksan tebrik ederim şimdiden bana dusmezsede canın saolsun dusen arkadaslarada tebrikler vallahi çok uykum geldi kusura bakmayın simti buraya papara veya payfix atamıyorum yasal degil site gereği neyapcam bilmiyorum uykuyla papara numarasi arasında kaldımNe kadar sürüyor bu site hala bildirim yok
Ayıp etmiş dostum Ne diyimYa bir dal sigaram bile yok yoksa bukadar zoruma gitmezdi 🙁