- 13,285
- 5,186
- 113
Giden gitti kalan sahalar bizimdir soktugumun hayati gelsin bildigi gibi nasil geliyorsa gelsinanladim agacım hayirlara vesile olsun
Giden gitti kalan sahalar bizimdir soktugumun hayati gelsin bildigi gibi nasil geliyorsa gelsinanladim agacım hayirlara vesile olsun
Bayrak sallayana bak🤣🤣Hepsi fesat bunların yaw forumu mahvettiler, herşeyi belaltina cekiolar
kufurler espiriler bel atları cekim yasalari bel üstler kotu degildir.zihinler kotudur biz guluok sen fantestik bakion iç dünyan piss ise biz ne yapak agaaaaHepsi fesat bunların yaw forumu mahvettiler, herşeyi belaltina cekiolar
bel altı değil yaw dizüstü arkadaş ohoooHepsi fesat bunların yaw forumu mahvettiler, herşeyi belaltina cekiolar
SeverizÇay var icersen,slot var gelirsen @dLkyLmzZz
Adapazarı 2 dakikada olur can pazarıBurası adabazar adamı bozar.
Sahur falan yaptımKüstün mü bana insta verdim yazmadın @dLkyLmzZz
Avrat derken 🤔Bayan bayan2 aktif avrat var anca forumda, rolcu bacı mı ne vardı o nerde
Muhabbet edelim diye şey etmiştim her konu da olduğu gibi burada biraz amacını aştı 🙈Efendim ne oldu 🤔
404 not foundYaaa ben Multi hesaba orjinal hesabım zannedip gidip ikametgah atmışım 😮💨 (zaten o adreste ikamet etmediğim için sakınca görmedim 🙈) napcam şimdi hesaplar gider değil mi ödemeyi de yapmazlar
Ouf ya maşallah bugün de çok şanslıyım desene nasıl böyle bişi yaptıysam dikkat ederim halbuki404 not found
Geldik geldik ne var burdaKoşun koşun gelin çıkın çıkın gelin
Aslm hoşgeldinS.a millet