- 59,502
- 26,737
- 113
Allah korusun deme öyleGençler bir zıpladım iki zıpladım. 3'te mezara gireceğiz
Allah korusun deme öyleGençler bir zıpladım iki zıpladım. 3'te mezara gireceğiz
Canlı yayında 3 tane yıkıldı biraz önce tuzla buz oldu koca binalarDostlar binalara girmeyin 6-7 tane video gördüm artçı depremlerde yıkılıyorlar
Zaten Yarısı hasar almış binanın içine girmesinler Bi zahmet arkadaş ya ulan gördükçe benim canım yanıyorDostlar binalara girmeyin 6-7 tane video gördüm artçı depremlerde yıkılıyorlar
Valla artık iyi yönden bakmak lazım diğer küçük depremlerde insan içindeyken de yıkılabilirdiZaten Yarısı hasar almış binanın içine girmesinler Bi zahmet arkadaş ya ulan gördükçe benim canım yanıyor
Kaç tane fay hattı var bu şehirde başka Bi fay hattı devreye girdi diyolar inanılmaz gerçektenTekrardan 7.6 bu nedir o sehir 10senede knfine gelemez
Izliyorum abi göz gözü görmüyor resmen tozdan bu nasıl bişeyA haberde adam canli yayin yapiyordu oldugu yerde 20 ksiilik falan bi topluluk vardi adamin biri dediki su tarafa ilerleryelim yurumeye basladilar 20 sn sonra olduklari yere bina yikildi o ileri gidelim diyen adam o 20 kisinin canini kurtardi
A haber film sahnesi gibi yemin ederim çok korkunçMalatya yine iyi sallandı yayında