- 59,502
- 26,737
- 113
Abi amcanın ağlaması benide ağlattı Yeminle böyle bişey yok ya 😔Agliycam amk ya goruntuler cok agir abi allah yardim etsin
Abi amcanın ağlaması benide ağlattı Yeminle böyle bişey yok ya 😔Agliycam amk ya goruntuler cok agir abi allah yardim etsin
Oturdum ağlıyorum yemin ederim ben böyle bir şey görmedim tüylerim diken diken olduAgliycam amk ya goruntuler cok agir abi allah yardim etsin
Aynen o amca benide yakdi konusamiyor bile.yikilan binanin tozuyla kaplanmis adamAbi amcanın ağlaması benide ağlattı Yeminle böyle bişey yok ya 😔
Artçı demiyor ana depremMalatya da 7.5 artçı diyor öyle artçı mı olur ya
Yok abi spiker artçı dedi ondan dedim bendeArtçı demiyor ana deprem
Bence son olanlardan sonra min 250 bin olabilirBeyler insallah yanilirim ama 15 20 bin kisi ölü olur gibime geliyor belkide 100bin goruntulere bakilirsa belkide 5bin bina tamamen yikilmis her binada ortalama 40 kisi ikamet ediyor ve deprem alanindaki 3 4 sehirin nufuslari kalabalik ve yanlisim yoksa 4 tanesi buyuk sehir belediyesi durumlar cok vahim tatihteki en buyuk afet bu bence
Hala 900 diyorlar ya yalan söyleyip duruyorlarBeyler insallah yanilirim ama 15 20 bin kisi ölü olur gibime geliyor belkide 100bin goruntulere bakilirsa belkide 5bin bina tamamen yikilmis her binada ortalama 40 kisi ikamet ediyor ve deprem alanindaki 3 4 sehirin nufuslari kalabalik ve yanlisim yoksa 4 tanesi buyuk sehir belediyesi durumlar cok vahim tatihteki en buyuk afet bu bence
Ben o kdr karamsar olmak istemedim insallah yaniliriz ama cok bina yikilmis 5 bin dedim ama suan 5bine bile sevinirim durum o dereceBence son olanlardan sonra min 250 bin olabilir
Yok ana deprem araştır o deprem bölgesindeyse stresten karıştırmıştirYok abi spiker artçı dedi ondan dedim bende
Durum çok vahim ben ilk defa böyle bir şey gördüm 7.6 bida oldu habire deprem oluyor bende korkuyorum şu an psikolojik olarak milyonlarca insan evsiz kaldı durmuyor afet Allah yardımcımız olsunBen o kdr karamsar olmak istemedim insallah yaniliriz ama cok bina yikilmis 5 bin dedim ama suan 5bine bile sevinirim durum o derece
Sen değil bu topraklarda yaşayan en yaşlı kisininde gördüğü en büyük felaket buDurum çok vahim ben ilk defa böyle bir şey gördüm 7.6 bida oldu habire deprem oluyor bende korkuyorum şu an psikolojik olarak milyonlarca insan evsiz kaldı durmuyor afet Allah yardımcımız olsun