- 20,909
- 10,736
- 113
Kötü topçu değil ama o.paraya büyük riskdedi bitiriciliği 10 üstünden 5 olan ennesry'e 20m euro bayılan takımın taraftarı
Kötü topçu değil ama o.paraya büyük riskdedi bitiriciliği 10 üstünden 5 olan ennesry'e 20m euro bayılan takımın taraftarı
Çelsiye gitmesi bekleniyormuş hatta geleceğin Drogbası falan diyorlarmış ben bilmem 😄
Benimki bile.degisir sen ne diyosun 🤣🤣Osımen gelırse pp degısırmı dost
Hocam rahatta kal gs de yatar 2. Falcao kepazeliği yaşanırMuhtemelen napolide kalmak istemiyor ve napoli uygun teklifte gelmeyince satamadi avrupada transfer kapaninca firsat olustu tek ihtimal bu yoksa imkansiz
kadıköy deplasmanında gol atarsa direkt değişirim icardi sevdiğimiz bi abimizdi janti adamdı adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi mesela osimhen bilmez çok gülerdi osimhen gülmez aksfjkasOsımen gelırse pp degısırmı dost
Hazır osimhen i almışlar hazır italyadalar Barella ile theo hernandez i de alalı nolcak para bohBenimki bile.degisir sen ne diyosun 🤣🤣
kadıköy deplasmanında gol atarsa direkt değişirim icardi sevdiğimiz bi abimizdi janti adamdı adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi mesela osimhen bilmez çok gülerdi osimhen gülmez aksfjkas
AgagaggagaBenimki bile.degisir sen ne diyosun 🤣🤣
falcao geldiğinde eytliydi zaten ama bu adam 25 yaşında. sadece gsde forma giymesi bile benim için okeydir şuan prime 5 forvetten birisi falcao ile sıfır koralesyonHocam rahatta kal gs de yatar 2. Falcao kepazeliği yaşanır
Yok be osimhen kariyerinin sonunda olan topcu degil iyi ama gs icin cok bisey degismez bence yonetim çöpHocam rahatta kal gs de yatar 2. Falcao kepazeliği yaşanır
tamamBu transfer olmaz objektif olmak gerekiyor
katılıyorum ama bu adama da heyecan yapmayan gsli bıraksın futbol işini 6ay olur 1 sene olur osimhen oynatacaz topu ceza sahasına havalandır bi şekilde vururYok be osimhen kariyerinin sonunda olan topcu degil iyi ama gs icin cok bisey degismez bence yonetim çöp
Bnce mertens ıkna etmıstır adamı bızım yonetm beceremez boyle transferıYok be osimhen kariyerinin sonunda olan topcu degil iyi ama gs icin cok bisey degismez bence yonetim çöp
Aynen oyle cok iyi topcu ona laf yok hangi kafayla gelecek gelirse sistem mi degisecek bunlar onemli bayakatılıyorum ama bu adama da heyecan yapmayan gsli bıraksın futbol işini 6ay olur 1 sene olur osimhen oynatacaz topu ceza sahasına havalandır bi şekilde vurur
Ya bencede hazır italyadalar çek ordan Theo hernandez ile barella yı gel burayaAynen oyle cok iyi topcu ona laf yok hangi kafayla gelecek gelirse sistem mi degisecek bunlar onemli baya
Olabilir bakma sen valla cok etkili oluyor boyle bir arkadasinin olmasi adamda numarasi var direkt ariyabiliyor mesela onemli seyler bunlar gs yonetimi numaraya ulasana kadar kaptirirdi birilerineBnce mertens ıkna etmıstır adamı bızım yonetm beceremez boyle transferı